Асортиманот на Витана достапен во ДМ

Тука сум човек тука купувам.  

Оваа изрека во центарот го става човекот како индивидуа, било да е вработен или купувач. dm ѝ нуди на секоја личност соодветна понуда која ќе ја нагласи нејзината индивидуалност. dm ја живее својата филозофија преку богат асортиман, висок квалитет, љубезно советување од страна на вработените и добар пристап до купувачите. 

На полиците на dm веќе се достапни производите на Витана Трејд. Витана нуди внимателно избрани, висококвалитетни продукти произведени од реномирани одгледувачи од локалните заедници и целиот свет. Секој производ кој се нуди е предмет на неколкукратна контрола на квалитет за да се увериме дека ги исполнуваме највисоките стандарди на пазарот.

Пронајдете ја најблиската dm продавница до вас и уверете се во вкусот на здравата исхрана со Витана уште денес!
Сите продажни места ви се достапни тука